TOKAT / NİKSAR - Dr. İsmet Sakarya İlkokulu

Dr. İsmet Sakarya İlkokulu

Cepnibey Mah.F.S.M. Cad No238 Niksar /TOKAT
Vizyon
Vizyon öylesine bir etki gücüdür ki, bireylerin yaratıcı gücünü ve becerilerini harekete geçirerek; onların olası fırsatları önceden görmesini ve bunların günümüz koşullarıyla ilişkilendirilmesini sağlar. Biz Dr. İsmet Sakarya İlkokulu Ailesi olarak ,, 21.Yüzyılın gereklerine uygun,çağdaş düşünceye sahip, teknolojiden hayatın her alanında faydalanabilen yüzyılın bireylerini yetiştirmek istiyoruz. Yarınlarından emin, geleceğe güvenle bakan, hep en iyiye istekli ve hep yeni ufuklar peşinde koşan bir okul olmak İstiyoruz.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :TEKLİ
08.30-14.55